BARTON COURT PLAYSPACE

This important community hub has been designed with strong universal design principles enabling the main play space to provide access for all. With a mix of swings, spinners, slides, cubby and climbing nets, the play space includes diverse traditional physical play elements.

Complementing this is a multitude of more natural play experiences. By setting the space into the existing land form, the embankments become rock scrambling opportunities with stepping stones and log beams adding play and seating value.

In the heart of the space is a sheltered picnic and seating area that enables social gathering and 180 degree view of the entire play space.

Built in early 2015 the play space is proving very popular!

Client: Warrnambool City Council

Date: Built 2014

Images: Warrnambool City Council